DK Service

Over ons

Over DK Service in Meerhout

In 2012 startte zaakvoerder Daniël Kreijkamp zijn DK Service op. Na meer dan 11 jaar ervaring te hebben opgedaan bij firma’s die gespecialiseerd zijn in verbouwingen, villabouw, winkelinrichting en het onderhoud in fabrieken, was Daniël klaar voor een eigen zaak.

Bij DK Service heeft hij de vrijheid om zijn creativiteit en ideeën voldoende te uiten en zo zijn klanten zeer tevreden te stellen.

dk service - verwarming
DK Service loodgieter

Daniël van DK Service

Afgestudeerd als installateur voor sanitair en centrale verwarming bij het Technisch Instituut Sint Jozef. (Geel)
Ervaring in deze sector sinds 2001
Houdt er van nieuwe mensen te ontmoeten en de problemen in hun huis op te lossen.

Onze betrouwbare partners

DK Service is comfortpartner van Remeha. Ze kunnen hierdoor voordelen geven qua garantie en dienst na verkoop. Bovendien is de stock van onderdelen groot zodat ze snel herstellingen kunnen uitvoeren.

Sanik is een klinkende naam in de sanitaire en verwarmingssector. Het merk staat voor stabiliteit, kwaliteit en ervaring.

Lembreghts uit Oevel is een groothandel gespecialiseerd in centrale verwarming en verluchting.

Bij Schrauwen vindt DK Service een ruim en actueel aanbod voor badkamer en verwarming. Bovendien zijn veel toestellen en installatiematerialen uit voorraad leverbaar.

Ook voor andere merken staat DK Service in voor het onderhoud en de herstellingen. Bij verschillende leveranciers kunnen onderdelen besteld worden.

DK Service badkamer

Wist u dat...

  • DK Service een erkend bedrijf is voor het plaatsen en onderhouden van gas- en mazoutketels?
  • Daniël regelmatig opleidingen volgt om de nieuwste technieken te leren? Denk maar aan koeltechnieken of technieken voor de hernieuwing van gas en mazout.
  • DK Service vaak met architecten samenwerkt?
  • Hernieuwbare energie hoog in het vaandel gedragen wordt. Goed voor het milieu en leuk voor uw portemonnee.